Header projecten

Projecten

Optredens
11eleven zingt in het Frans, Nederlands en Engels, samen met verschillende andere muzikanten.
– Salon 11Eleven, een mooi ingetogen muziektheater programma, met piano (Eline van Vroonhoven), viool (Kim Roosendaal) en cello (Marthe Kalkhoven)
– samenwerking met het OSO, de complete uitvoering van ‘The Snowman’ als vertelster en zangeres
– projecten met Arjan van Dijk Entertainment (Make a memory en Halloween/geestig)
– Projecten met cover- en eigen repertoire, zang en gitaar i.s.m. Jeroen van den Hurck.
– Mede componist/tekstschrijver en zangeres van duo GroenGras (2012-2016), nederlandstalige pop liedjes met een randje Jazz. Samenwerking met Jan Willem Linkerhof.
– Projecten met Harmonie orkesten (2012-2015), o.a. Harmonie Prinses Juliana (Moergestel), Koninklijke Harmonie MVC (Udenhout) en Harmonie Kaatsheuvel (i.s.m. Mountain Events Group).

Cultuurpodium
11eleven creëert een bruisend brouwsel waarin mensen elkaar ontmoeten en inspireren.
– Huiskamerprojecten aan de Hasseltstraat in Tilburg, thema-avonden of -middagen die een brug slaan tussen verschillende disciplines in de kunst en cultuur, gericht op verschillende doelgroepen.
– Project ‘Met liefde gemaakt’, singer-/songwritercafé in Oisterwijk, een maandelijks event in samenwerking met theater Tiliander te Oisterwijk. (2016-2017)
– Project ‘inspiratiepodium’, een ontmoetingsplek voor delen van inspiratie en kennis, in café de Tijd in Oisterwijk in opdracht van de Bibliotheek Midden Brabant, vestiging Oisterwijk (2017-heden)
– dialoogtafels ism contour de twern Tilburg

Theater
Het bruisende brouwsel, maar nu op de planken. Een spannend en nieuw avontuur voor 11eleven.
“Samen met Brabantse kunstenaars in dichtkunst, literatuur, textiel, beeldende kunst maak ik muziektheater. Ik nam je via blog en vlog mee op reis gedurende de opbouw van de show en liet zien hoe je, naast het runnen van een huishouden met drie jonge kinderen en een kleine vaste baan, toch je eigen droom kan verwezenlijken met behulp van anderen. Zie het promofilmpje voor l er een prachtige theatermuziek salon zijn, waar van alles te zien en beleven valt!”