Blog 11Eleven

December…..

December, een feestelijke maand, waarin de liedjes van 11eleven vaak uitnodigen om naar binnen te keren. Afgelopen weekend mochten we optreden in de halve finale van Art Rocks in het Kroller-Muller museum, een fantastische plaats om te staan hoor! Helaas ging de finaleplek naar een ander, maar we waren erg blij met ons optreden. Art Rocks, 11eleven is wellicht te subtiel en ingetogen, meer Art en te weinig rock. Dank aan alle stemmers in ieder geval, we zaten op de 249, dat is iets waar we ook heel trots op zijn! Nu een voorstelling voorbereiden voor “luisteren in je leunstoel’ in januari, die schrijf ik speciaal voor die gelegenheid. Wordt vervolgd!

Halloween, bruidsparen en een halve finale

Wat een mooie week! Een weer een mooie avond bij Arjan van Dijk, vol gegriezel.

Gisteren een zaal vol bruidsparen waar we op uitnodiging van het seniorenorkest een kleine entr’act mochten spelen. Allerlei genodigden die 50 of 60 jaar getrouwd waren. Foto’s volgen later.

Maarrrrrr het fijnste de afgelopen week was wel dat ik door ben naar de halve finale van Art Rocks! We mogen 9 december optreden in het Kröller-Müller Museum in Otterlo, we zijn uit 200 acts geselecteerd! Betekend wel dat we je stem nog een keer willen, dus als je zo vriendelijk zou willen zijn…….!!!

Stemmen!!!!!!!! Art Rocks 2018

ok, het was best even een haastklus om af te wikkelen…… een overlijden in de familie maakte dat ik flink afgeleid was. Maar met de inspiratie van Blaudzun, en de hulp van Jeroen en Romme, en niet te vergeten partners in crime Kim en Marthe, is het gelukt om een inzending voor Art Rocks te doen. We zijn heel trots op dit lied en willen dit heel erg graag ‘live’ ten gehore gaan brengen straks, in het Kröller-Möller naast het indrukwekkende schilderij van William DeGouve de Nuncques. Dussss…. alsjeblieft, s’il vous plaît….. klik op de link en stem!

art rocks 11Eleven

Art Rocks!

De meeste mensen in mijn omgeving weten dat het lang afkicken was van de druk rondom het theaterprogramma. Ik ben wel weer lekker aan het schrijven, nieuw plannen aan het bedenken….. ben hier en daar dus gewoon te zien (zie agenda!) maar ben nu druk met het afmaken van mijn liedje voor Art Rocks. Zaterdag genoten van een enorm toffe workshop van Blaudzun, met daarbij tips die me echt inspireren het lied nu echt af te maken. Wordt dus vervolgd!

promoclip!

Voor iedereen die dolgraag wil weten wat hij of zij gemist heeft tijdens de première, voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat voor voorstelling het nu is, hoe het er uit zag, hoe het klonk……. hier is een kleine impressie: https://youtu.be/WkYT5o5ZDq4 ! Je kan eventueel het bijbehorende boekwerk bestellen voor 5 euro, met daarin alle teksten, kleine interviewtjes met iedereen die een rol had ergens in de productie. Weten wanneer er weer een voorstelling van ‘Salon 11Eleven’ is? Zie in de agenda hier op de site. Daar vind je ook alle overige info. Lieve groetjes

Uitveren

De première is alweer twee weken geleden geweest. Het was rammetje vol, helemaal uitverkocht. De sfeer was heel bijzonder, het publiek warm en ademloos stil. Reacties waren heel erg hartverwarmend, mooi en vooral lovend. Na het uitrusten (dat was even hard nodig!) volgt het samenstellen van het compilatiefilmpje, dat binnenkort verschijnt. Gemist en daar veel spijt van? (Dat begrijp ik!), op 29 maart om 15:00 spelen we de voorstelling in de Boemel in Tilburg, toegang is gratis. Wees erbij!

Bijna!!!!!

Bijna is het dan zover….. nog een paar nachtjes slapen. Licht en geluid, check. Camera’s, check. Controle kaartverkoop, check. Contact met zaalbeheerder, check. Alle ins en out nog eens langslopen. Natuurlijk ook van alles vergeten (persberichten bijvoorbeeld). Niet alles ligt me, en organiseren kan ik zeker, maar de druk ervaar ik soms als heel erg hoog. Hopelijk wordt de voorstelling positief ontvangen en gaat blijken dat alle energie die erin zit, ook terugkomt…..!

honderdduizend redenen!

De try out in de boemel was heel erg fijn. Uiteraard nog een paar dingen waar ik zelf als artieste nog verbetering zag. Fijn ook dat er vanuit het publiek wat goede suggesties kwamen, dingen die je zelf niet één, twee, drie, ziet, omdat je op het podium staat. Voor het eerst speelden we een nieuw lied, een bewerking van een Lady Gaga song. Hier in de opnames gedaan met Ids van de Meijdenberg, met dank aan Jeroen van den Hurck.

Update

Try out in de boemel

De verschillende petten op (creatief, financieel, commercieel, communicatie etc etc) maken dat ik wel eens overloop. Ik ben aardig wat ziek geweest de afgelopen anderhalve maand, misschien hoor je nog wat tijdens deze aankondiging van een gratis try out concert (snotter, snotter, hoest, proest!).Toch is er ook met heel veel passie, liefde en aandacht aan de komende theatervoorstelling gewerkt. Dat kan je tijdens de laatste try out zelf meemaken. De voorstelling zal zijn  volgende week vrijdag 26/01 in de boemel, spoorzone in Tilburg. Zie ik je daar?