Laatste loodjes!

De crowdfundinsactie loopt als een malle! Het gaat goed. Nog een paar dagen en dan hoop ik de actie succesvol af te kunnen sluiten. Inmiddels weet ik dat het BKKC en de provincie mijn actie steunen, en mijn project waardevol vinden voor de regio. Zij zullen dan ook de laatste 20% voor hun rekening nemen! wauw-die-wauw! Help mij naar die 80 toe. Ken je mensen die mijn jubileumconcert willen bijwonen (compleet verzorgd huiskamerconcert mmv alle muzikanten en enkele kunstenaars op 11/11), of personen die nog op zoek zijn naar invulling voor kerstborrel of nieuwjaarsreceptie? ik verzorg als tegenprestatie graag een concert!

https://www.voordekunst.nl/projecten/6305-salon-11eleven?#knallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *