Blog ‘Salon 11Eleven’

promoclip!

Voor iedereen die dolgraag wil weten wat hij of zij gemist heeft tijdens de première, voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat voor voorstelling het nu is, hoe het er uit zag, hoe het klonk……. hier is een kleine impressie: https://youtu.be/WkYT5o5ZDq4 ! Je kan eventueel het bijbehorende boekwerk bestellen voor 5 euro, met daarin alle teksten, kleine interviewtjes met iedereen die een rol had ergens in de productie. Weten wanneer er weer een voorstelling van ‘Salon 11Eleven’ is? Zie in de agenda hier op de site. Daar vind je ook alle overige info. Lieve groetjes

Uitveren

De première is alweer twee weken geleden geweest. Het was rammetje vol, helemaal uitverkocht. De sfeer was heel bijzonder, het publiek warm en ademloos stil. Reacties waren heel erg hartverwarmend, mooi en vooral lovend. Na het uitrusten (dat was even hard nodig!) volgt het samenstellen van het compilatiefilmpje, dat binnenkort verschijnt. Gemist en daar veel spijt van? (Dat begrijp ik!), op 29 maart om 15:00 spelen we de voorstelling in de Boemel in Tilburg, toegang is gratis. Wees erbij!

Bijna!!!!!

Bijna is het dan zover….. nog een paar nachtjes slapen. Licht en geluid, check. Camera’s, check. Controle kaartverkoop, check. Contact met zaalbeheerder, check. Alle ins en out nog eens langslopen. Natuurlijk ook van alles vergeten (persberichten bijvoorbeeld). Niet alles ligt me, en organiseren kan ik zeker, maar de druk ervaar ik soms als heel erg hoog. Hopelijk wordt de voorstelling positief ontvangen en gaat blijken dat alle energie die erin zit, ook terugkomt…..!

honderdduizend redenen!

De try out in de boemel was heel erg fijn. Uiteraard nog een paar dingen waar ik zelf als artieste nog verbetering zag. Fijn ook dat er vanuit het publiek wat goede suggesties kwamen, dingen die je zelf niet één, twee, drie, ziet, omdat je op het podium staat. Voor het eerst speelden we een nieuw lied, een bewerking van een Lady Gaga song. Hier in de opnames gedaan met Ids van de Meijdenberg, met dank aan Jeroen van den Hurck.

Update

Try out in de boemel

De verschillende petten op (creatief, financieel, commercieel, communicatie etc etc) maken dat ik wel eens overloop. Ik ben aardig wat ziek geweest de afgelopen anderhalve maand, misschien hoor je nog wat tijdens deze aankondiging van een gratis try out concert (snotter, snotter, hoest, proest!).Toch is er ook met heel veel passie, liefde en aandacht aan de komende theatervoorstelling gewerkt. Dat kan je tijdens de laatste try out zelf meemaken. De voorstelling zal zijn  volgende week vrijdag 26/01 in de boemel, spoorzone in Tilburg. Zie ik je daar?

Laatste loodjes!

De crowdfundinsactie loopt als een malle! Het gaat goed. Nog een paar dagen en dan hoop ik de actie succesvol af te kunnen sluiten. Inmiddels weet ik dat het BKKC en de provincie mijn actie steunen, en mijn project waardevol vinden voor de regio. Zij zullen dan ook de laatste 20% voor hun rekening nemen! wauw-die-wauw! Help mij naar die 80 toe. Ken je mensen die mijn jubileumconcert willen bijwonen (compleet verzorgd huiskamerconcert mmv alle muzikanten en enkele kunstenaars op 11/11), of personen die nog op zoek zijn naar invulling voor kerstborrel of nieuwjaarsreceptie? ik verzorg als tegenprestatie graag een concert!

https://www.voordekunst.nl/projecten/6305-salon-11eleven?#knallen

Ik heb jouw hulp nodig!

Morgen start mijn crowdfundingsactie om het geld bij elkaar te krijgen voor Die Ene Grote Droom: een muziektheatershow gebaseerd op de Franse salon, waarin allerlei kunsten bij elkaar komen om zo het publiek te trakteren op een show vol herkenning, verbinding, een traan, warmte, kortom, levenskunst. Met behulp van jouw donatie komt niet alleen de show tot stand (want muzikanten, regisseuse, gages voor kunstenaars, etc!) maar gaan we de try outs gratis spelen voor non-profit-organisaties, kbo en zonnebloem.